viernes, 28 de octubre de 2016

ACTIVITATS

16.Quins avantatges comporta fer dibuixos esquematics utilitzant símbols normalitzats? Indica exemples en què n'hagis utilitzat a les teves activitats a classe.
Els avantatges són que qualsevol personapodrà entendre el signe del que parles perquè estarà conegut universalment.














17.Pensa i digues quins avantatges té el fet que els telefons movils, encara que siguin de marques diferents es puguin posar en comunicació entre ells.
Uns dels avantatges es que no has d'estar preocupat de com comunicarte amb l'altre persona y no has d'anar a una cabina de telefon. i una altre es que es compatible amb tots els movils.











18. Que et sembla que vol dir que diversos ordinadors són compatibles entre ells? Quina importància té aquest fet per als usuaris i per als fabricants de programari?
Que si s'espatlla alguna cosa del teu ordinador, per exemple la targeta grafica, pots comprar una altre i s'adaptarà.
















20.Defineix els termes següents:
Homologació: es el término que se usa en varios campos para describir la equiparación de las cosas, ya sean éstas características, especificaciones o documentos.
Certificació:és un tipus de text administratiu emprat per constatar un fet determinat. En el procés de sol·licitud d'un lloc de treball, especialment quan es tracta d'una institució oficial, els certificats són fonamentals per demostrar la formació i l'experiència.
Normalització:es el proceso de elaborar, aplicar y mejorar las normas que se aplican a distintas actividades científicas, industriales o económicas con el fin de ordenarlas y mejorarlas.
AENOR:Es una entidad dedicada al desarrollo de la normalización y la certificación (N+C) en todos los sectores industriales y de ¡servicios.
UNE:son un conjunto de normas, normas experimentales e informes.
ISO:es una organización para la creación de estandares internacionales compuesta por diversas organizaciones nacionales de estandarizacion.

23.Quants carregadors de bateries tens a casa? Com ens afecta la normalització en aquest cas? Com podríem disminuir el nombre de carregadors que utilitzem? Quins avantatges obtindriem d'aquesta disminució?

- 4
-Permite que cualquier cargador sirva para cualquier aparato.
- En vez de tener 4 cargadores tener 2 porque sirven para todos los moviles
- No pagar tanto dinero de luz