lunes, 15 de mayo de 2017

DISPOSITIUS DE XARXES

Un pont permet dividir una xarxa en diversos segmentso unir dues xarxes que fan servir un mateix sistema (protocol) de comunicació, per facilitar la gestió i disminuir el trànsit, sobretot en xarxes molt grans.

Amb un servidor d'impressió podem connectar una impressora en una xarxa, per imprimir des de qualsevol equip connectat a la xarxa..

Un commutador llegeix la informació que li arriba i la redirigeix només a l'equip que l'ha de rebre, no a tots els que formen la xarxa.

Un punt d'accès és un tipus de pont. Permet connectar entre si una xarxa sense fil i una cablejada. És <<El concentrador>> emprat en xarxes sense fil. 

Un concentrador actua com un simple enllaç, transmetent les dades per tots els seus ports.

Per comunicar xarxes entre si s'utilitza un router.Per exemple , per connectar una xarxa domèstica a Internet.


Per repetir i amplificar el senyal s'utilitza un repetidor.Per exemple,per aconseguir que una xarxa sense fil arribi més lluny.


Un adaptador de xarxes connecta l'equip amb altres dispositius encarregats de <dirigir> el trànsit de la xarxa.


Passarel·la: és un tipus de pont <intel·ligent> que uneix dues xarxes amb diferents tecnologies. Per exemple, una xarxa de cable coaxial i una Ethernet.

Imagen relacionada Resultado de imagen de pont dispositiu de xarxesResultado de imagen de dispositiu de xarxes router
Resultado de imagen de dispositiu de xarxes repetidorResultado de imagen de dispositiu de xarxes adaptador de xarxasResultado de imagen de dispositiu de xarxes pasarela

No hay comentarios:

Publicar un comentario